Uppdatering från klubben vecka 35

Kategori

Golf
Golfbana
Baninformation
Banstatus
Driving Range

Författare

Rebecca Sörensen

Publicerad

September 10, 2024

I Stannum har vi under de senaste fem dagarna fått stora mängder regn. Stormen Lilian gjorde sig även till känna hos oss, där träd fait illa och resulterat i flera grenar brutits av. Vi arbetar på att rensa och få undan detta snarast, dock är det inget som påverkar spelet mer än det visuella.

Driving rangen hålls stängd under dagen samt att vi rekommenderar de som spelar att använda lägesförbättring på hela spelfältet, ett scorekort, samt att betrakta bunkrarna som MUA. De rekommenderade tillfälliga lokala reglerna hittar du på anslag i klubbhuset.

Aktiviteter i veckan:

Tisdag - Våra Oldtimers bjuder traditionsenligt in likar från Lerjedalen i vänskaplig match kallas Grannfröjden. Skall våra Oldtimers försvara titeln och behålla vandringpokalen? Lycka till allesammans!

Onsdag - Näst sista omgången av Onsdagsgolfen, har du hunnit få ihop 6 spelade omgångar för att ha chans till finalen den 7 september?

Det är också sista tillfället för medlemsträningen. Passa på att få tips från vår Pro, Peter Wendel som finns på driving rangen mellan 18.00-19.00.

Torsdag - Damgolf, just denna torsdag uppmanar vi att provspela matchspel, gärna foursome inför helgens Damheim Cup (läs mer nedan, lördag).

Fredag - Företagsgolf för vår sponsor: Avizion. Från kl. 17.00 är det After Work på Terrassen där det finns god dryck samt pinzapizza att äta.

Lördag - Ytterligare en företagsgolf, Capagolfen (Caparol) samt att vi för första gången Damheim Cup. Ett upplägg likt Solheim Cup spelar vi på lördagen på Stannum Golf, 9 hål bästboll, 9 hål foursome. Dagen efter spelar vi 18 hål singelmatcher. Vi önskar alla damer lycka till i denna tävling!

Ännu en härlig vecka på Stannum Golf! Vi har fortsatt bra greenfeepris på 295 kr, alla dagar förutom lör-sön 08.00-14.00.